Un bărbat a fost testat pozitiv pentru sindromul respirator, care poate fi fatal. Ce simptome a avut când a ajuns la spital

0

  • Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Orientul Mijlociu a fost testat pozitiv pentru sindromul respirator (MERS-CoV), care poate fi fatal.
  • La 13 iunie, el a fost trimis la o unitate de terapie intensivă la un spital terțiar guvernamental în stare critică și a fost pus sub ventilație mecanică.
  • Oficialii din domeniul sănătății au monitorizat 108 persoane cu care bărbatul a intrat în contact, dar nu au descoperit până acum infecții secundare.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Orientul Mijlociu a fost testat pozitiv pentru sindromul respirator (MERS-CoV), care poate fi fatal, în Abu Dhabi, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Bărbatul, identificat ca fiind un rezident neemiratian din Al Ain, a fost internat într-un spital luna trecută cu vărsături, dureri în flancul drept și disurie, informează The Independent.

La 13 iunie, el a fost trimis la o unitate de terapie intensivă la un spital terțiar guvernamental în stare critică și a…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *