Dragan Kobiljski, antrenorul sârb al echipei SCM Zalău, în lacrimi la școala unde și-a pierdut fiica în masacrul produs de un elev în vârstă de 13 ani

0

Sârbul Dragan Kobiljski, fostul jucător de volei care momentan este antrenorul echipei SCM Zalău, a ajuns la școala din Belgrad unde și-a pierdut fiica în masacrul produs de un elev în vârstă de 13 ani.

El se afla în România în momentul tragediei, iar după ce a primit dramatica veste a plecat imediat în Serbia, colegii săi de club transmițând un emoționant mesaj de condoleanțe.

Imaginile surprinse la școala din centrul Belgradului îl arată pe antrenor cu fața în palme, în timp ce plânge și se prăbușește în genunchi în fața altarului de flori și lumânări. La un moment dat, se ridică și își îmbrățișează soția îndurerată.

FOTO – Captură video: Antena 3

În urma atacului de ieri, opt elevi, șapte fete și un băiat, și-au pierdut viața. De asemenea, paznicul instituției a fost ucis, iar alți șase elevi și o profesoară au fost răniți și se află în spital, unii dintre ei în stare gravă.

Deși s-a spus că agresorul…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *