Ziua 450 de război în Ucraina. Zelenski efectuează o vizită-surpriză la summitul Ligii Arabe. Va merge și la reuniunea G7 de la Hiroshima

0

Ziua 450 de război în Ucraina. După un turneu european efectuat la Roma, Berlin, Paris și Londra, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit vineri în Arabia Saudită, la summitul Ligii Arabe. De asemenea, el va călători duminică în Japonia, la summitul G7, pentru a căuta mai mult sprijin diplomatic și militar, în pregătirea unei contraofensive împotriva forțelor ruse.

Volodimir Zelenski a efectuat vineri o vizită-surpriză la Jeddah, în Arabia Saudită, pentru a participa la summitul Ligii Arabe, anunţând personal sosirea în regatul saudit într-un mesaj postat pe reţele de social media. Acesta s-ar fi  deplasat în Arabia Saudită cu un avion închiriat de guvernul francez, informează Rreuters.

„Voi vorbi la summitul Ligii Arabe. Mă voi întâlni cu prinţul moştenitor Mohammed bin Salman şi voi avea alte discuţii bilaterale”, anunţă Zelenski pe contul său de Telegram.

„Încep prima mea vizită de până acum în Regatul…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *