Vladimir Putin merge în Coreea de Nord /Kremlinul sugerează că va fi semnat un PARTENERIAT DE SECURITATE, pe fondul tensiunilor cu Occidentul

0

Președintele Vladimir Putin probabil va semna un parteneriat între Rusia și Coreea de Nord care va include cooperare în materie de securitate, afirmă un oficial de la Kremlin.

Vladimir Putin va efectua, marți și miercuri, o vizită oficială în Coreea de Nord, pentru discuții cu liderul Kim Jong-Un. Turneul președintelui Rusiei va continua cu o vizită în Vietnam.

Vladimir Putin s-a deplasat ultima dată în Coreea de Nord în anul 2000, când s-a întâlnit cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Il.

Rusia și Coreea de Nord ar putea semna un parteneriat bilateral, care probabil va include teme de securitate, a declarat un oficial de la Kremlin, potrivit agenției Reuters.

”Discuțiile se vor referi la starea generală a relațiilor și la perspectivele bilaterale. Acest lucru include domeniile economiei, energiei, transporturilor, agriculturii, relațiilor regionale. Sigur că este vorba și de problemele de securitate și de cooperarea internațională”, a…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *