Un MIGRANT cu un trecut întunecat a intrat ilegal cu o barcă mică în Marea Britanie. Pretindea că are 17 ani. Realitatea „sângeroasă” e alta

0

Un fost luptător Isis s-a strecurat în Marea Britanie cu o barcă mică peste Canalul Mânecii, dându-se drept un tânăr de 17 ani – deși avea 42 de ani. Bărbatul a pretins că este un minor neînsoțit.

Irakianul reprezintă o amenințare la adresa securității Marii Britanii din cauza faptului că a activat anterior în cadrul grupului terorist ISIS în țara sa de origine.

Un purtător de cuvânt al Ministerului britanic de Interne a descris cazul său ca fiind unul dintre cele mai „grave exemple” ale motivelor pentru care această țară trebuie să oprească trecerea solicitanților de azil din Franța.

Dezvăluirea vine în contextul în care premierul britanic, Rishi Sunak, a făcut o concesie celor 60 de parlamentari rebeli conservatori prin modificarea proiectului de lege privind migrația ilegală – considerat vital pentru promisiunea sa de a opri bărcile – pentru a include verificări obligatorii ale vârstei pentru cei care pretind că sunt…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *