TRAGEDIE cumplită! O fetiță de 4 ani a murit spânzurată într-un parc de distracții. Cei care trebuiau sa aibă grijă, stăteau pe telefoane!

0

TRAGEDIE cumplită! O fetiță de 4 ani a murit spânzurată într-un parc de distracții! Extrem de trist este faptul că angajații parcului, care trebuiau sa aibă grijă de copii, stăteau pe telefoane!

Cumplitul accident tragic a avut loc într-un parc din localitatea Nicolaev, din sudul Ucrainei, weekend-ul trecut. Valeria, fetița de numai patru ani, a fost găsită încurcată în frânghiile legate de castelul gonflabil.

Angajații locului de joacă au fost cei care au găsit-o pe fetiță, însă doar după ce mama ei i-a rugat să verifice dacă aceasta este în regulă, pentru că nu îi mai auzea râsul.

Inițial, femeia a crezut că cea mică ”și-a pierdut cunoștința în timp ce se juca din cauza căldurii și a încercat să o trezească. Nu au existat asistenți medicali care să ofere primul ajutor la fața locului. Cineva a adus stomatologi de la o clinică din apropiere”, spune Natalia, o prietenă de familie, potrivit DailyMail.

Trei membri ai…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *