Frații Tate, încadrați la „deținuți periculoși” după manevra „Bilețelul”. Au fost aduși la DIICOT încătușați cu mâinile la spate

0

Cei doi frați Tate, Andrew și Tristan, au părăsit și luni dimineață arestul central al Poliției Capitalei. Ei au fost aduși la DIICOT, acolo unde procurorii au continuat perchezițiile informatice în dosarul deschis pe numele lor.

Cei doi frați Tate, Andrew și Tristan, au părăsit și luni dimineață arestul central al Poliției Capitalei. Ei au fost aduși la DIICOT, acolo unde procurorii au continuat perchezițiile informatice în dosarul deschis pe numele lor.

Noutatea ar fi că, după manevra „Bilețelul”, de la ultimele ieșiri din arest, celor doi frați pare că li s-a schimbat încadrarea și acum ar fi considerați „deținuți periculoși”.

Cum au fost aduși frații Tate la DIICOT

Surse judiciare au declarat pentru GÂNDUL că procurorii DIICOT au efectuat luni, 6 februarie, noi percheziții informatice în cazul care-i vizează pe Andrew și Tristan Tate.

Încătușați cu mâinile la spate, așa au fost coborâți frații Tate din mașina Poliției care i-a transportat de la sediul arestului central al Poliției Capitalei la DIICOT.

Dacă până acum au avut parte de un regim mai „light”, de data aceasta cei doi au părut încadrați la categoria „deținuți periculoși”. Astfel sunt transportați doar criminalii, violatorii și alți deținuți considerați a fi extrem de periculoși, a căror pază necesită măsuri suplimentare, cum ar fi încătușarea cu mâinile la spate și, uneori, chiar cu lanțuri la picioare.

Tristan Tate: „Ia ăsta, ia ăsta! Citiți-l!”

Săptămâna trecută, aduși pentru a fi de față la perchezițiile informatice efectuate de procurori, frații Tate au profitat de ocazie și, la coborârea din duba Poliției, le-au aruncat jurnaliștilor prezenți la sediul DIICOT două bilețele în care îşi susţineau cauza.

„Ia ăsta, ia ăsta! Citiți-l!”, a apucat să spună Tristan Tate, în timp ce a aruncat pe jos un bilețel mototolit.

Fostul luptător de arte marțiale a scris în mesajul transmis jurnaliștilor: „Proba DIICOT împotriva noastră este că prietenele noastre Beatrice și Iasmina au făcut filmulețe pe TikTok în anul 2021. De aceea sunt în închisoare. Întrebați DIICOT de probe. Întrebați judecătorii cine îi înfluențează. Spuneți lumii ce se întâmplă”.

Sursa: gandul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *