Sute de angajaţi de la Hollywood au stat la coadă pentru mâncare și donații, în plină grevă a scenariştilor şi actorilor: „Nu suntem toţi milionari”

0

Sute de angajaţi de la Hollywood au stat la coadă să primească donaţii de mâncare, în timp ce greva și protestele actorilor și scenariștilor au continuat, în faţa marilor studiouri. Irlandezul Colin Farrell s-a alăturat greviştilor, actori începători care abia fac faţă cheltuielilor.

Protestul amână lansarea unor filme ca Vânătorii de fantome şi Spider-Man, dar și premiile Emmy Awards. Celebrul actor Colin Farrell susține revendicările și s-a alăturat greviştilor, relatează usmagazine.com.

„Îmi dau seama de ipocrizia gestului, ca cineva atât de norocos ca mine să fie aici, dar nu o fac doar pentru mine. Da, nu vreau să fiu înlocuit de Inteligenţa Artificială, chiar dacă asta se va întâmpla mai târziu. Sunt oameni care sunt înlocuiţi de Inteligenţa Artificială în prezent. Adică figuranţii. Aceşti oameni riscă să devină şomeri pentru că tehnologia a spus că putem să îi lăsăm şomeri”, a declarat Colin…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *