Suntem predispuși să mâncăm anumite alimente în funcție de genele noastre
- Un nou studiu arată că a renunța la carne poate să nu fie doar o chestiune de voință.
- Există patru gene asociate cu cât de bine poți să duci un stil de viață vegan.
- Gene asociate cu vegetarianismul au legătură cu metabolizarea lipidelor.
- Lygia Alexandrescu: „Suntem predispuși să mâncăm anumite alimente în funcție de genele noastre și de regiune.”
Vrei să renunți la carne și nu reușești? Să știi că nu e vorba doar de voință. Cel puțin asta arată un nou studiu prin care se dovedește că să fii vegetarian ar putea fi în ADN-ul tău, iar genetica e cea care joacă un rol imporant deoarce unele persoane pot fi mai potrivite pentru o dietă vegetariană decât altele.
Veganismul este abținerea de la folosirea produselor care provin de la animale, mai ales în dietă, având o filozofie care respinge ideea că animalele ar fi mâncare, purtate sau omorâte.
Lygia Alexandrescu: Sunt niște etape care trebuiesc parcuse până la veganism
Lygia…