24 februarie 2024

Regele Charles, prima zi după ce s-a anunțat oficial că monarhul are CANCER. Care sunt ultimele știri în presa britanică

0

Presa britanică a descris cu lux de amănunte activitatea de marți a Regelui Charles al III-lea, la mai puțin de o zi după ce Casa Regală a făcut anunțul care a zguduit întreaga lume, nu numai Imperiul Britanic. Regele are cancer!, au titrat ieri toate ziarele de pe mapamond. Media a urmărit pas cu pas mișcările Casei Regale britanice în prima zi de după teribila veste.

Deși informațiile despre diagnostic sunt limitate, casa regală britanică a făcut mai multe precizări despre ce va urma. Iată ce au reușit să afle reporterii englezi.

Cuplul Regal părăsește Palatul Buckingham

18:40 – BBC transmite că elicopterul Regelui Charles a fost văzut în urmă cu puțin timp decolând de la Palatul Buckingham. Se crede că regele se îndreaptă spre domeniul Sandringham din Norfolk.

18:28 – Regele Charles al III-lea a fost văzut marţi plecând de la Clarence House într-o maşină în care se afla şi regina Camilla, îndreptându-se spre Palatul…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *