Regele Charles al III-lea este mai bogat decât a fost Regina Elisabeta a II-a. Averea lui o depășește pe cea a soților Beckham

0

  • Regele Charles al III-lea are o avere personală în valoare de aproape 750 de milioane de dolari, potrivit The Sunday Times.
  • O analiză a constatat că acesta valorează cu aproximativ 285 de milioane de dolari mai mult decât cea a reginei Elisabeta.
  • Un fost consilier a declarat că Charles al III-lea a devenit „scrupulos” cu finanțele sale după ce a divorțat de prințesa Diana.

Regele Charles al III-lea are o avere personală de aproape 750 de milioane de dolari. Suma depășește cu sute de milioane de dolari averea netă a mamei sale, scrie Insider.

O analiză realizată de The Sunday Times arată că mama sa, regina Elisabeta, avea un capital personal estimat la 460 de milioane de dolari, în lista 2022 „Rich List” a ziarului londonez, publicată înainte de moartea acesteia în septembrie anul trecut.

Lista bogătașilor din acest an va fi publicată în luna mai. Charles îi va întrece pe David și Victoria Beckham, a căror avere este estimată la 472 de milioane de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *