Război în Ucraina, ziua 419. Două avioane rusești, interceptate lângă spațiul aerian NATO / Kremlinul susține că a respins o încercare a Ucrainei de a se infiltra pe teritoriul Rusiei

0

Două avioane de luptă rusești și un avion spion care zbura aproape de spațiul aerian NATO au fost interceptate de forțele aeriene britanice și germane.

  • Rusia a declarat că a respins o încercare „ilegală” a Ucrainei de a se infiltra pe teritoriul rus la frontiera de sud, la 11 zile după ce a invocat un incident asemănător.
  • Kremlinul a anunțat că perspectivele pentru o reînnoire a acordului prin care Rusia permite Ucrainei să exporte produse agricole din porturile sale de la Marea Neagră spre Turcia nu sunt prea optimiste.
  • Slovacia va opri temporar importurile de cereale și alte produse selectate din Ucraina pentru a-și proteja fermierii. Astfel, se alătură Poloniei și Ungariei, în această mișcare.
  • Slovacia a predat toate cele 13 avioane de luptă MiG-29 promise Ucrainei.
  • Potrivit unui raport al procurorului general ucrainean, 500 de copii au fost uciși în Ucraina, de la începutul invaziei Rusiei.

UPDATE 08:30

Un oficial de rang înalt…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *