Procurorul șef al Bulgariei, implicat într-un atentat în stil mafiot. Un dispozitiv a explodat la trecerea mașinii sale oficiale

0

Procurorul şef al Bulgariei, Ivan Gheşev, a scăpat nevătămat luni după ce un dispozitiv a explodat la trecerea maşinii sale oficiale. Parchetul de la Sofia a anunțat că investighează explozia drept act terorist, deşi Ministerul de Interne a vorbit doar de un „incident”.

Petăr Todorov, secretar general în Ministerul de Interne, a menţionat că nimeni nu a fost rănit în „incidentul produs luni la ora 11:45 (ora locală, 08:45 GMT) pe şoseaua dintre Samokov şi Kovacevtsi, în direcţia Sofia”, potrivit EFE, preluat de Agerpres.

El a adăugat însă că „ameninţările la adresa vieţii şi sănătăţii oricărei persoane sunt absolut inacceptabile” şi guvernul va lua măsuri ferme.

„Bomba era clar menită să ucidă. Nu a fost destinată să intimideze, nu au fost artificii”, a declarat la rândul său presei Borislav Sarafov, procuror adjunct şi director al Serviciului Naţional de Investigaţii, adăugând că familia lui Gheşev era cu el…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *