Prințul William, ACUZAT de fratele său, Harry, că ar fi primit „o sumă foarte mare” de la grupul de presă deținut de Rupert Murdoch

0

Prințul William al Marii Britanii ar fi ajuns în 2020 la o înțelegere cu grupul de ziare al lui Rupert Murdoch pentru o „sumă foarte mare”, după o înțelegere secretă încheiată cu Palatul Buckingham în scandalul interceptărilor telefonice ilegale, au declarat avocații fratelui moștenitorului, prințul Harry, în documente judiciare.

Avocații prințului Harry susțin în documentele depuse în instanță că înțelegerea secretă dintre fratele său și tabloidele lui Murdoch a avut loc la Palatul Buckingham în 2020, potrivit Reuters.

News Group Newspapers (NGN) a fost dat în judecată de Harry la Înalta Curte din Londra pentru mai multe acte ilegale comise de tabloidele The Sun și News of the World.

Prințul Harry, acuzații la adresa fratelui său, William

Harry i-a acuzat pe cei care au acționat în numele publicațiilor de hărțuire telefonică, de obținerea de informații private despre el, dar și de faptul că ar fi avut numărul de asigurare…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *