Philip Morris International lansează IQOS ILUMA. Cel mai inovator produs din gama alternativelor fără fum intră azi pe piaţa din România

0

  • Philip Morris International lansează în România IQOS ILUMA, un nou dispozitiv din categoria produselor care încălzesc tutunul.
  • Noul model introduce tehnologia de încălzire prin inducţie SMARTCORE INDUCTION SYSTEM TM, care nu utilizează lamelă şi nu necesită curăţare.
  • ,,Aproape jumătate de milion de români au ales IQOS” .

După 7 ani de când a îmbrăţişat misiunea unui viitor fără fum, Philip Morris International lansează în România IQOS ILUMA – cel mai inovator dispozitiv care foloseşte tutunul fără ardere. Noul model introduce tehnologia de încălzire prin inducţie SMARTCORE INDUCTION SYSTEM TM, care nu utilizează lamelă şi nu necesită curăţare.

,,Suntem singura companie din industrie care a anunţat că vrea să renunţe la ţigări, a declarat Mircea Scăunaşu, Director General Philip Morris Romania. Suntem în România de 30 de ani şi am investit un miliard de dolari – cea mai mare parte în fabrica de la Otopeni, iar în ultimii doi…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *