O fetiţă de 5 ani este de negăsit după ce a DISPĂRUT în timp ce se juca pe treptele din faţa hotelului din Florența unde locuia cu părinții

0

Kataleya a fost dată dispărută pe 10 iunie, după ce familia nu a mai găsit-o în hotelul din Florenţa în care locuiau. Fetiţa în vârstă de 5 ani a fost văzută ultima dată pe camerele de supraveghere jucându-se pe nişte trepte, înainte să dispară fără nicio urmă. 

Kataleya Mia Chicillo Alvarez,din Peru, a dispărut pe 10 iunie din hotelul Astor din Florența, unde locuia cu familia ei şi împreună cu alte 140 de persoane, relatează Mirror.

Camerele de supraveghere de la hotel au înregistrat-o jucându-se pe niște trepte de lângă o curte la ora 15:12 înainte de a dispărea. Nici o urmă a tinerei fete nu a fost găsită până acum și polițiștii i-au luat periuța de dinți pentru mostre ADN.

Principala teorie a anchetatorilor este că a fost transportată într-o valiză și scoasă prin una dintre cele două ieșiri ale hotelului. Poliția golit pubele din afara hotelului, în timp ce alți anchetatori au ajuns la fața locului cu…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *