O dietă sănătoasă pentru inimă o sănătoasă este una fără zahăr

0

  • Cercetătorii speculează că anticorpii alergici la alimente ar putea afecta inima.
  • Astmul şi eczemele au fost identificate anterior ca factori de risc pt. bolile cardiovasculare.
  • Cei care produc anticorpi de la produsele lactate au un risc ridicat de deces cardiovascular.
  • 15% dintre adulți produc anticorpi ca răspuns la: laptele de vacă, arahide și creveți.

Alergiile alimentare cresc riscul de boli cardiovasculare, arată un nou studiu de la Centrul Medical al Universității din Virginia. Cercetătorii au analizat mii de adulți și au descoperit că persoanele care au produs anticorpi de la produsele lactate și alte alimente ca: alunele sau creveții, prezintă un risc ridicat de deces cardiovascular.

Cristian Mărgărit, nutriționist, spune că principalul factor de risc este inflamația, inflamația sistemică și alimentația care are un rol esențiali.

„De asemenea, la omul modern mai apare încă doi factori foarte importanți stresul și lipsa de sport, lipsa de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *