MASACRU în Uganda. Copii arși de vii, băieții căsăpiți cu topoare, fetele răpite pentru a fi vândute. Cine sunt măcelarii

0

Patruzeci copii au fost uciși sâmbătă într-o școală din Uganda. Toți băieții au fost executați, fetele au fost răpite pentru a fi vândute. Autorii atacului atroce sunt Forțele Aliate Democrate din țara vecină Congo, susținute de gruparea Statul Islamic (SI). Băieții au fost arși sau uciși cu topoare, a declarat presei generalul-maior Dick Olum din cadrul armatei, conform BBC.

Aproximativ 40 oameni, majoritatea elevi, au fost uciși într-o școală din vestul Ugandei de către rebeli Forțelor Aliate Democrate care au legături cu gruparea Statul Islamic (SI). Alte opt victime rămân în stare critică în urma atacului asupra școlii secundare Lhubiriha din Mpondwe. Băieții care stăteau în dormitoarele unui cămin au fost uciși iar fetele au fost răpite, spun autoritățile. Atacul a avut loc vineri, în jurul orei 23:30 (20:30 GMT), la școala din districtul Kasese, în vestul Ugandei.

Arși de vii

La școală învățau peste 60 de persoane,…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *