Mai puțini șefi, fără indemnizații de vacanță, mai puține norme de hrană. Cum vor fi afectați de reducerea cheltuielilor statului bugetarii cu cele mai mari salarii

0

  • Ministrul Finanțelor Marcel Boloș a spus miercuri că planul de reducere a cheltuielilor publice are două componente: una legată de performanță și a doua legată de disciplina financiară.
  • Coaliția a decis ca în sectorul public, ministere, autorități publice centrale și locale să fie redus numărul de secretari de stat, subsecretari de stat și a funcțiilor asimilate de demnitate publică cu 20%.
  • La nivelul autorităților publice centrale și locale va fi redus numărul de posturi vacante din sectorul public, sunt în evidență 204.000.

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș a spus miercuri că planul de reducere a cheltuielilor publice are două componente: una legată de performanță și a doua legată de disciplina financiară, scrie Mediafax. Cum vor fi afectați de reducerea cheltuielilor statului bugetarii cu cele mai mari salarii.

„Pentru ceea ce înseamnă sectorul public, ministere, autorități publice centrale și locale, reducerea numărului de secretari de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *