Lewis Hamilton este convins că poate concura în Formula 1 pentru încă cinci ani. Cu cine va semna pilotul un nou contract

0

  • S-a afirmat că între pilotul în vârstă de 38 de ani și echipa sa există o distanță mare, Hamilton dorind un nou contract pe termen lung cu venituri garantate.
  • Contractul actual al lui Hamilton este în valoare de 27,5 milioane de lire sterline pe an și include și un bonus de 15 milioane de lire sterline pentru câștigarea titlului.
  • Hamilton este al doilea cel mai bine plătit pilot din F1, după Max Verstappen, care încasează 43 de milioane de lire sterline pe an cu Red Bull.

Lewis Hamilton spune că este convins că poate concura în Formula 1 pentru încă cinci ani și insistă că un nou contract cu Mercedes este la un pas de a fi semnat, scrie Mirror UK. Contractul actual al lui Hamilton expiră la finalul sezonului și au existat în continuare speculații cu privire la negocierile pentru prelungirea șederii sale la Mercedes. S-a afirmat că între pilotul în vârstă de 38 de ani și echipa sa există o distanță mare, Hamilton dorind un nou contract pe termen…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *