Lazăr Marian, Deputat USR Vâlcea, atrage atenţia asupra efectelor nocive ale guvernului Ciolacu

0
Lazăr Marian

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Marian, atrage atenţia asupra faptului că măsurile luate în ultima vreme de guvernele Ciucă şi Ciolacu au dus la falimente pe bandă rulantă în România. Doar în ultimele şase luni peste 19.000 de firme româneşti au fost nevoite să se închidă, iar alte zeci de mii sunt în curs de dizolvare.

„Guvernul condus de Ciucă şi Ciolacu doboară record după record. Din păcate, aceste recorduri sunt negative! Am avut în ultimii doi ani record de inflaţie, record de scumpiri la alimente şi utilităţi, record la plecări definitive din ţară şi multe alte recorduri negative.

Astăzi vă mai prezint un record negativ pe care Ciolacu refuză să-l ia în considerare atunci când creşte din nou taxele: Peste 19.000 de firme românești au dispărut în 2023! Un record în ultimii 15 ani. Mai mult decât atât, aproximativ 64.000 de firme se află în curs de dizolvare!

Acesta este un efect direct al creşterilor de taxe şi impozite fără cap şi fără a se lua în calcul impactul pe care îl au asupra mediului de afaceri, precum şi a lipsei totale de susţinere din partea statului faţă de mediul privat.

Această statistică ia în calcul doar perioada ianuarie – iunie 2023. Până la finalul anului numărul cu siguranţă va fi şi mai mare, iar guvernului PSD-PNL nu îi pasă şi continuă să pună taxe peste taxe, să elimine facilităţi fiscale şi să distrugă ce a mai rămas din economia românească!” – a scris deputatul USR Vâlcea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *