24 februarie 2024

„Joe Biden este un impostor care poartă mască”. Teoria CONSPIRAȚIEI care câștigă popularitate pe rețelele de socializare printre „Trumpiști”

0

Teoria conspirației că Joe Biden ar fi un impostor care poartă o mască a câștigat popularitate pe rețelele sociale și a fost alimentată de o înregistrare video în care președintele american se scarpină la ceafă, dezvăluind „falduri” în pielea gâtului.

O postare pe Twitter de pe 13 aprilie a acumulat peste 10 milioane de vizualizări în doar șase zile. Această teorie este susținută de cei mai radicali contestatatori ai președintelui Biden și nu este una nouă.

„Ce s-ar întâmpla dacă Joe Biden nu ar exista? Sau, mai bine zis, dacă în spatele celui de-al 46-lea președinte al Statelor Unite s-ar ascunde de fapt un actor?”.

Aceasta este teoria nebunească, născută pe rețelele de socializare și alimentată recent de o înregistrare video în care șeful statului democrat se scarpină la ceafă, dezvăluind astfel falduri în pielea gâtului. Ca urmare, un tweet postat pe 13 aprilie a depășit 10 milioane de vizualizări șase zile mai…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *