Imaginile durerii! Dragan Kobiljski, antrenorul de la SCM Zalău, strânge în brațe un urs de pluș. A fost al fiicei sale, ucise în atacul de la Belgrad

0

Imagini sfâșietoare! Serbia își îngroapă morții în a doua zi de doliu național. Patru copii și paznicul școlii, omorâți de un adolescent la o școală de elită din Belgrad, au fost înmormântați. Printre ei și fiica fostului jucător de volei sârb Dragan Kobiljski, antrenor acum în România. Alături de el au fost jucătorii români și staff-ul echipei.

„Un munte de om care strânge în braţe un urs de pluş. A fost al fetiţei sale. Alături de el sunt sute de oameni care se uită înlemniţi spre capela cimitirului central din Belgrad. E felul lor de a-şi lua rămas bun de la micuţa Eva şi de a aduce un ultim omagiu familiei”, relatează reporterul Observator.

Fetița de 13 ani a fost ucisă de colegul ei, cu puțin timp înainte de ore. Acum, părinții o conduc pe ultimul drum, într-un ocean de lacrimi.

Suferința nu poate fi alinată nicicum. În timpul slujbei, fostul jucător de volei, antrenor acum în România, și-a ținut strâns de…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *