Gigantul în telecomunicații BT va desființa 55.000 de locuri de muncă. Multe dintre ele vor fi înlocuite de inteligența artificială

0

  • Gigantul în telecomunicații BT va desființa până la 55.000 de locuri de muncă până la sfârșitul deceniului, majoritatea în Marea Britanie, pentru a reduce costurile.
  • Până la o cincime din aceste reduceri vor avea loc în serviciile pentru clienți, pe măsură ce personalul va fi înlocuit de tehnologii, inclusiv inteligența artificială.
  • Reducerea numărului de angajați de la actuala forță de muncă de 130.000 de persoane include personalul și contractanții.

Gigantul în telecomunicații BT va desființa până la 55.000 de locuri de muncă până la sfârșitul deceniului, majoritatea în Marea Britanie, pentru a reduce costurile. Până la o cincime din aceste reduceri vor avea loc în serviciile pentru clienți, pe măsură ce personalul va fi înlocuit de tehnologii, inclusiv inteligența artificială, scrie BBC.

Reducerea numărului de angajați de la actuala forță de muncă de 130.000 de persoane include personalul și contractanții.

„Ori de câte ori apar…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *