FOTO. Johnny Depp încheie cel mai mare contract de parfumuri pentru bărbați cu Dior, în valoare de peste 20 de milioane de dolari

0

  • Dior a semnat un contract de proporții cu Johnny Depp, marcând cel mai mare contract încheiat vreodată pentru un parfum bărbătesc.
  • Încă din 2015, starul din ,,Pirații din Caraibe” a fost imaginea Dior Sauvage, cu o campanie publicitară bazată pe imaginea sa de rocker.
  • Reprezentantul lui Depp a refuzat să comenteze pe această temă.

Dior își reînnoiește relația cu Johnny Depp. Casa franceză de modă de lux și gigantul francez de cosmetice, care a fost alături de star chiar și atunci când acesta s-a confruntat cu probleme în timpul luptei sale juridice cu fosta soție Amber Heard, a semnat cu Depp un contract uriaș, marcând cea mai mare afacere încheiată vreodată pentru un parfum bărbătesc.

Potrivit Variety, contractul pe trei ani se ridică la peste 20 de milioane de dolari, ceea ce eclipsează contractul de 12 milioane de dolari încheiat de Robert Pattinson pentru a fi reprezentantul Dior Homme și contractul de 7 milioane de dolari încheiat de Brad…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *