„Este mai bine să mâncăm dimineața pentru controlul apetitului și al glicemiei”
- Printre cele mai consumate alimente sunt ouăle, urmate de sandvișuri și mezeluri, brânzeturi, cereale cu lapte sau iaurt.
- 52.39% din respondenții care consumă mic dejun aleg să mănânce după 2 ore de la trezire.
- 24.63% au menționat că micul dejun este mai consistent în weekend.
Unu din trei români nu mănâncă micul dejun, arată un sondaj. Printre cele mai consumate alimente sunt ouăle, urmate de sandvișuri și mezeluri, brânzeturi, cereale cu lapte sau iaurt. Același studiu arată că 52.39% din respondenții care consumă mic dejun aleg să mănânce după 2 ore de la trezire, iar 24.63% au menționat că micul dejun este mai consistent în weekend.
„Studiile arată că este mai bine să mâncăm dimineața, atât pentru controlul apetitului, cât și pentru controlul glicemiei, dar există și persoane care nu mănâncă dimineața și pot fi sănătoase. Existența acestui mic dejun, a acestei prime mese, ne arată o organizare a vieții, o preocupare pentru…