DELIA are probleme de sănătate: ”Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”. Cu se confruntă artista

0

Delia Matache se confruntă cu probleme medicale. Artista în vârstă de 40 de ani a dezvăluit, recent, ce feste îi joacă sănătatea.

Delia Matache se confruntă cu probleme medicale. Artista în vârstă de 40 de ani a dezvăluit, recent, ce feste îi joacă sănătatea. 

Delia a vorbit în cadrul unui interviu despre problema medicală pe care o are și despre felul în care o influențează. Interpreta a recunoscut că are momente în care o cuprinde anxietatea, din cauza stresului sau a emoțiilor puternice.

”Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere, Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult”, a spus Delia Matache în cadrul unui interviu.

Delia: ”Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat

Nu este prima oara când Delia se confruntă cu probleme de sănătate. În vara anului trecut, artisa a suferit din cauza durerilor de spate. Atunci, medicii au stabilit că artista are probleme la coloana vertebrală din cauza faptului că a stat mult timp pe scaun în poziții incorecte.

”Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos, a spus artista pe rețelele de socializare. Mi-e greață. Mi-e somn. Am fost de dimineață să-mi fac niște analize de sânge și cred că de-asta mi-e greață. Altfel nu înțeleg de ce. N-am niciun motiv. Nu mi-e bine deloc, nu mă simt bine”, a mărturisit vedeta la acea vreme.

Sursa: Gandul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *