Decizie NEAȘTEPTATĂ în cazul Hunter Biden. Acesta va fi anchetat de un procuror special, cu puteri suplimentare, anunță procurorul general al SUA

0

Hunter Biden, fiul președintelui SUA, va fi investigat de acum înainte de un procuror special, cu puteri suplimentare, anunță procurorul general al SUA, Merrick Garland.  În calitate de procuror special, lui David Weiss i se va permite „să își continue ancheta, să ia orice măsuri de investigare pe care le-a dorit și să ia decizia de a iniția sau nu urmărirea penală în orice district”, potrivit anunțului.

Merrick Garland i-a acordat puteri suplimentare lui David Weiss, procurorul care a depus deja acuzații penale în acest caz, relatează BBC.

Un document depus vineri în instanță a arătat că Weiss a declarat că părțile din cazul Hunter Biden se află într-un impas în negocierile pentru obținerea unui acord de recunoaștere a vinovăției și că este necesar un proces, notează The Guardian.

Hunter Biden şi-a recunoscut în iunie vinovăţia în două procese federale care îl vizează. Anunțul oficial a venit la acel moment chiar din…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *