David Popovici se califică în finala probei de 200 de metri liber. Sportivul a scos cel mai bun timp din ambele semifinale

0

  • David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de natație de la Fukuoka.
  • Românul a condus cursa de la un capăt la celălalt și a obținut cel mai bun timp din ambele semifinale: un minut, 44 de secunde și 70 de sutimi.
  • Mâine, de la ora 15.30, David va participa la marea finala a probei, unde va încerca să-și apere titlul obținut în 2022.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de natație de la Fukuoka.

Românul a condus cursa de la un capăt la celălalt și a obținut cel mai bun timp din ambele semifinale: un minut, 44 de secunde și 70 de sutimi.

Mâine, de la ora 15.30, David va participa la marea finala a probei, unde va încerca să-și apere titlul obținut în 2022.

David Popovici a primit săptămâna trecută premiul pentru „Cel mai bun înotător din lume la masculin 2022”, la deschiderea Campionatelor Mondiale de Nataţie din Japonia.

Citește și

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *