Cum să mânacii sănătos și să fii și econom? Un expert îți spune care sunt beneficiile alimentelor de sezon
- Beneficiile alimentelor de sezon sunt: gust, nutriție și sprijinirea fermierilor locali și a economiei.
- Alimentele de sezon: mai-iunie: usturoiul sălbatic, anghinare, sparanghel, căpșuni, spanac, cireșe.
- Produsele din surse locale au o amprentă de carbon mai mică, nu există poluare cauzată de transport.
Dacă ești în căutarea unor alimente care să îți îmbunătățească sănătatea și să îți protejeze buzunarul,
ai ajuns la locul potrivit. Un expert în nutriție dezvăluie o listă de alimente care, nu doar că îți pot spori starea de sănătate, dar și te pot ajuta să economisești bani.
Dacă alegi alimente de sezon, gustul, nutriția și sprijinirea fermierilor locali și a economiei, se numără printre beneficii. În mai și iunie, cel mai ușor gătești: usturoiul sălbatic, anghinare, sparanghel, căpșuni, spanac, cireșe.
Produsele din surse locale au o amprentă de carbon mai mică deoarece nu există poluare cauzată de transport.
Preț mai mic
Atunci…