Clasamentul CFX. Gucci, Coach și Burberry, brandurile care ocupă primele locuri în ceea ce privește longevitatea hainelor

0

  • Gucci ocupă primul loc în Indexului Kearney Circular Fashion.
  • „Vedem că industria în ansamblu are nevoie de o îmbunătățire prin schimbare”, a declarat Brian Ehrig, partener la Kearney U.S.
  • În clasamentul celor mai importante 10 companii la nivel mondial, Patagonia a ocupat primul loc, urmată de Levi’s, the North Face, OVS și Gucci.

Cele trei branduri de lux, Gucci, Coach și Burberry, au ajuns în fruntea Indexului Kearney Circular Fashion (CFX) pentru al doilea an consecutiv, raportează Robb Report. Lansat în 2020, clasamentul măsoară eforturile fiecărei mărci de a extinde ciclul de viață al hainelor lor.

În acest an, compania a evaluat 200 de mărci din întreaga lume din 20 de țări, împărțindu-le în șase categorii: lux premium și lux accesibil, piața de masă, fast fashion, sport și outdoor, lenjerie intimă și de corp. Performanța fiecărei mărci în materie de circularitate a fost notată pe baza a șapte aspecte care țin de longevitatea…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *