CEO-ul Airbnb susține că inteligența artificială va deschide calea pentru „milioane de startup-uri” în loc să înlocuiască locurile de muncă

0

  • Cofondatorul și CEO-ul Airbnb, Brian Chesky, a spus că inteligența artificială va fi în cele din urmă o binefacere pentru piața muncii.
  • El prezice că inteligența artificială va propulsa „milioane de startup-uri”, chiar dacă locurile de muncă la companiile existente ar putea scădea.
  • Chesky este unul dintre mulți lideri de afaceri care au influențat AI în acest an.

Este inteligența artificială un distrugător de locuri de muncă sau un creator de locuri de muncă? Cofondatorul și CEO al Airbnb, Brian Chesky, spune că, în cele din urmă, răspunsul va fi cel din urmă, scrie Insider. El anticipează că tehnologia va propulsa „milioane de noi startup-uri”, i-a spus el investitorului Jason Calacanis într-un episod recent din This Week In Startups.

AI le-a permis celor cu locuri de muncă existente să fie mai eficienți. Numai în acest an, Chesky a estimat că AI le-ar permite inginerilor din compania sa să fie cu 30% mai productivi în anul următor…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *