Ce culoare trebuie să se aleagă pentru lenjeria intimă sexy?

0

Fie că vorbim despre prima întâlnire, despre o cină mai romantică în doi sau pur și simplu pentru a ne simți mai frumoase sau mai încrezătoare, lenjeria intimă sexy este, la fel ca și bijuteriile, un atu în materie de seducție care nu mai are multe lucruri de demonstrat. Dar, culoarea pe care o alegi pentru o lenjerie intima sexy este foarte importantă, ba chiar poate avea unele semnificații.

Lenjeria albă. Lenjeria intimă albă transmite o imagine de puritate și de inocență, dar și de simplitate sau de delicatețe. Sobrietatea sa aparentă este cea care aduce o latură mai șic și elegantă celei care o poartă. Este o valoare sigură mai ales atunci când este constituită din dantelă fină.

Lenjeria neagră. Imposibil să dai greș cu o lenjerie intimă în nuanțe de negru. Eleganță, clasă, seducție… este vorba despre o culoare ideală pentru o femeie fatală, sofisticată și misterioasă. În plus, negrul are tendința de a afina silueta și va pune cel mai bine în valoare curbele feminine și formele.

Lenjeria roșie. O culoare mai caldă prin excelență, roșul este cel care simbolizează focul, pasiunea, chiar lucrurile interzise. Alături de negru, roșul este una din cel mai frumoase nuanțe pentru lenjerie. Mesajul transmis de cea care poartă o lenjerie în nuanțe de roșu este unul clar: pasiune, incitare, provocare… lenjeria sexy în nuanțe de roșu bordo este cea mai elegantă.

Lenjeria roz. O notă de romantism și de dulceață este lucrul pe care îl aduce lenjeria în nuanțe de roz. Mai ales atunci când este în tonuri mai pale. Alegându-se o nuanță de roz bombon sau de fuchsia se va asuma o personalitate senzuală și chiar provocatoare.

Lenjeria albastră. Un bleumarin este cel care va degaja o latură mai sobră, elegantă, chiar liniștitoare. În timp ce un albastru mai viu este cel care va degaja o personalitate mai îndrăzneață.

Celelalte culori…

Bineînțeles, nu am enumerat toate culorile de lenjerie disponibile în magazine, ci doar cele mai sexy. Printre celelalte nuanțe, găsim

verdele: nu este neapărat cea mai potrivită culoare pentru a juca cartea sexy, cu excepția femeilor cu părul roșcat, pentru care această culoare se potrivește deosebit de bine cu tenul.

culoarea tenului / nude: nu prea potrivită pentru un stil sexy, din cauza paloarei și a discreției sale.

galben: se potrivește femeilor cu pielea închisă la culoare, dar poate părea uneori un pic „înțeleaptă” dacă ești în căutarea unei ținute sexy.

Aşadar, dacă vrei să fii sexy şi să îţi impresionezi partenerul, ţine cont de aceste aspecte atunci când îţi alegi o lenjerie intimă pe care vrei să o vadă şi el pe tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *