Ce am face tu sau eu în locul domnului Ciolacu, când ai un deficit bugetar cu 10 miliarde de euro peste cele 14 deja prognozate ?

0

  • Adrian Sârbu: Ce am face tu sau eu în locul domnului Ciolacu, când ai un deficit bugetar cu 10 miliarde de euro peste cele 14 deja prognozate ? Simplu: Am tăia 10 miliarde de euro din costuri. Pentru Ciolacu această opțiune nu există. Știe Marcel de ce!
  • ZF: Liberalii în acest moment negociază diminuarea cheltuielilor publice, în vreme ce social-democraţii merg mai degrabă pe creşteri de taxe.
  • Cristian Hostiuc: Toată lumea ştie că 2024 va fi un an electoral cumplit pentru România, cu patru rânduri de alegeri, aşa că vom fi o ţintă vie în câmp deschis pentru toată lumea, din punct de vedere politic, social şi economic.

Guvernul Ciolacu trebuie să vină, până la sfârșitul săptămânii, cu OUG-ul pentru măsurile fiscale. Gaura bugetară a ajuns la 10 miliarde de euro în primele șase luni din 2023, iar în coaliție soluțiile negociate sunt diferite: liberalii negociază diminuarea cheltuielilor publice, în timp ce social-democraţii merg mai degrabă…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *