Bărbatul care şi-a pus picioarele pe biroul lui Nancy Pelosi, în timpul revoltei de la Capitoliu, a fost condamnat la închisoare

0

Richard Barnett, care s-a aşezat în locul liderei Camerei Reprezentanţilor şi şi-a pus picioarele pe biroul ei, în timpul revoltei din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliul SUA, va face patru ani şi jumătate de închisoare.

Condamnarea a fost pronunţată miercuri, în timp ce verdictul de vinovăţie fusese dat de un juriu în ianuarie. Barnett, în vârstă de 63 de ani, era pasibil de o pedeapsă de până la 47 de ani de detenţie, chiar dacă procuratura a cerut doar şapte ani.

Cea mai mare condamnare pentru un participant la revolta celor care contestau alegerea lui Joe Biden ca preşedinte al SUA şi înfrângerea lui Donald Trump a fost până acum de 14 ani de închisoare, informează dpa, preluat de Agerpres.

Barnett a devenit celebru după ce a fost fotografiat cu picioarele pe biroul democratei Nancy Pelosi, căreia i-a lăsat şi un bilet cu un mesaj în care şi-a folosit porecla: „Hey, Nancy, Biggo a fost aici, căţea ce eşti”.

Identificat cu…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *