24 februarie 2024

Ăsta da ghinion. Ireal de ce a ratat un francez RECORDUL mondial după ce s-a chinuit să construiască în 8 ani un Turn Eiffel din 706.900 de chibrituri

0

După opt ani de muncă asiduă, un francez în vârstă de 47 de ani, a finalizat un proiect remarcabil: un Turn Eiffel realizat din 706.900 de chibrituri și 23 de kilograme de lipici cu o înălțime de 7,19 metri ce dobora fără discuții recordul mondial, însă o „mică greșeală” i-a anulat toată munca și i-a spulberat visul de a intra Cartea Recordurilor Guinness.

Richard Plaud, un francez pasionat de machete care dorea să bată recordul mondial pentru un Turn Eiffel din bețe de chibrituri și-a văzut speranțele spulberate.

Richard Plaud, în vârstă de 47 de ani, din Montpellier-de-Médillan, în vestul Franței, a fost informat de Guinness World Records că turnul său de 7,19 m nu se califică pentru că a folosit chibrituri greșite.

„Este o parte din visul meu care a dispărut”, a declarat el.

Construcția modelului său a necesitat opt ani, 706.900 de chibrituri și 23 kg de lipici. Ultima bucată de lemn a fost lipită cu grijă la 27…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *