Asasinarea lui Oleg Horjan | Vadim Krasnoselski, liderul de la Tiraspol, discuție cu ambasadorul UE în R. Moldova: ”Ancheta este sub controlul meu”

0

Asasinarea liderului comuniștilor din regiunea transnistreană a dus la declanșarea a două anchete paralele, una făcută de Chișinău, alta de Tiraspol. Liderul de facto al Transnistriei – Vadim Krasnoselski – i-a transmis lui Jānis Mažeiks, ambasadorul UE în Republica Moldova, că ”ancheta este sub controlul său” și că va verifica ”personal” evoluția cercetărilor.

Trupul lui Oleg Horjan – liderul comuniștilor din Transnistria – a fost descoperit prezentând semne de ”moarte violentă”, în propria locuință din satul din satul Sucleia, din apropiere de Tiraspol. Cadavrul politicianului a fost găsit chiar de soția sa, lângă seiful care era ”deschis și gol”.

Critic fervent al lui Vadim Krasnoselski, Oleg Horjan a fost condamnat la închisoare, în anul 2018, pentru organizarea unui miting ”pașnic”, dar neautorizat, în centrul capitalei Transnistriei. (mai multe detalii AICI)

Vadim Krasnoselski: ”Sunt colectat probe în baza…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *