Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România. Ce activități au fost organizate pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România

0

  • Dr. Oetker a găzduit, în data de 26 iunie, un eveniment special în cadrul căruia a primit peste 120 de copii și însoțitori din cadrul organizației SOS Satele Copiilor România.
  • Această întâlnire a avut loc la fabrica Dr. Oetker din Curtea de Argeș.
  • Copiii și însoțitorii din cadrul programelor SOS Satele Copiilor au sosit la Curtea de Argeș în două grupuri, unul din București și Teleorman și celălalt din Sibiu-Cisnădie.

Cu ocazia aniversării a peste 25 de ani în România, Dr. Oetker a găzduit, în data de 26 iunie, un eveniment special în cadrul căruia a primit peste 120 de copii și însoțitori din cadrul organizației SOS Satele Copiilor România. Această întâlnire a avut loc la fabrica Dr. Oetker din Curtea de Argeș.

Copiii și însoțitorii din cadrul programelor SOS Satele Copiilor au sosit la Curtea de Argeș în două grupuri, unul din București și Teleorman și celălalt din Sibiu-Cisnădie. Programul a inclus o vizită în fabrică, unde…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *