ALERTĂ la Washington. O aeronavă care nu răspundea s-a prăbușit după ce două avioane F-16 au fost trimise să o urmărească 

0

Două avioane de lupta F-16, care au fost ridicate de la sol pentru a intercepta o aeronavă suspectă ce a intrat în spațiul de interdicție aeriană al Casei Albe, au făcut un zgomot asurzitor. Zgomotul a zguduit pereții și ferestrele locuințelor pe o rază de câțiva kilometri.

Aeronava s-a prăbușit ulterior în nord-ul statului Virginia. Patru persoane se aflau la bordul aeronavei, toate și-au pierdut viața.

După ce numărul unic de urgență 911 a fost asaltat de apeluri de la persoane care s-au speriat de zgomotul puternic, oficialii comandamentului nord-american de apărarea aerospațială au precizat că bubuitura sonică s-a produs după ce două nave F-16 au fost autorizate să se deplaseze la viteze supersonice.

Totul, după ce un avion privat care a decolat din Tennessee nu a răspuns la apelurile operatorilor de zbor. Mai mult, la un moment dat, avionul și-a schimbat direcția, iar în cele din urmă s-a prăbușit în Virginia.

Poliția spune că…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *