8 morți și 13 răniți într-un nou atac armat sângeros care cutremură Serbia. Un tânăr a deschis focul asupra unui grup de oameni și a fugit

0

Un alt atac armat a avut loc în Serbia, la o zi după atacul armat dintr-o școală din Belgrad care a lăsat nouă oameni morți. Cel puțin opt oameni au fost uciși și 13 răniți în atacul armat de joi seară, care a avut loc la circa 60 de kilometri sud de Belgrad, în apropierea orașului Mladenovac.

Atacatorul a tras cu o armă automată dintr-un vehicul în mișcare și apoi a fugit. Șapte dintre răniți sunt în stare critică, iar poliția îl caută pe suspect, presupus a fi un bărbat de 21 de ani. Ministrul de Interne a numit atacul „un act de terorism”.

Relatările sugerează că printre cei uciși se află un ofițer de poliție și sora acestuia, împușcați după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje, în apropiere de Mladenovac. Se crede că împușcăturile au avut loc la mai multe adrese.

Miercuri, un elev de 13 ani a împușcat mortal opt colegi și un gardian la o școală din Belgrad. Poliția l-a identificat pe atacatorul Kosta…

Citeşte mai mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *